Bestellen, garantie en retourneren

Bestelinformatie
Wij streven er naar om bestelde producten binnen 1 a 5 werkdagen af te kunnen leveren. Als dat niet lukt wordt u hier zo spoedig mogelijk over geinformeerd. Mocht de levertijd dan te lang duren dan storten wij binnen 24 uur het door u betaalde geld op uw bankrekening retour.
Brievenbuspost wordt bezorgt door TNT postbezorging, grotere pakketten door DHL. Scootmobielen en meubelen worden door een transportbedrijf van onze keuze afgeleverd. Hiervoor krijgt u het tijdstip van levering van te voren van ons door.

Garantie
Op alle door u bestelde artikelen geldt de wettelijke garantietermijn en fabrieksgarantie. Op alle gebruikte artikelen geldt een garantie tussen de 1 maand en 3 maanden afhankelijk van het product. Op uw factuur staat duidelijk de garantietermijn vermeld.

Retourneren
Voor alle, in de webshop van Heeroma Zorgwinkel, bestelde artikelen geldt een retourtermijn van 14 kalenderdagen. De termijn gaat in na ontvangst van het product. Bij meerdere producten uit een enkele bestelling gaat de termijn pas in na levering van het laatste product.
U bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten, maar nooit meer dan voor € 50,00.
Voor een goede afhandeling van uw retourzending dienen de producten in de oorspronkelijk verpakking en onbeschadigd en met de retourbon in het pakket, binnen de wettelijke gestelde termijn van 14 dagen aan ons teruggestuurd te worden. U krijgt uw geld binnen 3 werkdagen na ontvangst van het pakket teruggestort op uw bankrekening.
U kunt, indien u dat wenst gebruik maken van dit retourformulier:
https://85003.static.securearea.eu/Files/6/85000/85003/FileBrowser/formulier-herroepingsrecht/herroepingsrecht-heeroma-zorgwinkel.docx
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.