Winkelwagen Geen producten

Volg het blog van Heeroma Zorgwinkel  en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Scootmobieltips voor de herfst

  Rutger Borsboom     10/10/2018     Reacties (0)

Scootmobiel tips voor de herfst (5x) Qua temperatuur deze week zou u het bijna vergeten, maar het najaar staat voor de deur. Nog even niet aan denken en genieten van zomerse temperaturen! Maar goed, het is wel belangrijk om voorbereid te zijn op minder fijne omstandigheden om er met uw scootmobiel op uit te gaan. Daarom geven we u nu alvast 5 handige tips om comfortabel en veilig de herfst door te komen. Scootmobiel tips checklist Tip 1: Heeft u voldoende goede verlichting op uw scootmobiel? Het logische gevolg van korter wordende dagen is dat de kans groter wordt dat u in het donker gaat rijden. Het is erg belangrijk dat u de weg goed ziet en minstens zo belangrijk dat overige weggebruikers u ook goed zien. Om veilig op pad te gaan is het dus van essentieel belang dat u ten alle tijde goed zichtbaar bent. Laat uw verlichting controleren en eventueel vervangen voordat u op pad moet, zo voorkomt u vervelende verrassingen. Om nog extra op te vallen kunt u ook een verlichting set aanschaffen of een reflecterend See Me pakket . Tip 2: Zorg dat u warm blijft Het koelt snel af in de herfst, als het kwik überhaupt al op een aangename hoogte komt. Buiten staan zorgt soms al voor koude rillingen, moet u zich voorstellen dat u ook nog eens tegen de wind in moet rijden. Brr! Zorg ervoor dat u zich goed aankleedt en daarnaast bijvoorbeeld een scootmobiel beenhoes gebruikt wanneer u op pad gaat. Zo kunt u kiezen voor een dikke gevoerde hoes om uw benen zowel droog als lekker warm te houden. Zo komt u zonder kippenvel en blij aan op uw plaats van bestemming. Tip 3: Bescherm uzelf tegen de zon In het najaar zijn er periodes dat de zon heel erg laag staat. Hierdoor kunt u verkeerssituaties minder duidelijk zien en inschatten, daarnaast kan de zon u zelfs verblinden. Dit kan voor problemen zorgen die u natuurlijk graag wilt voorkomen. Bereidt u goed voor met een simpele oplossing: neem uw zonnebril (eventueel...

Lees meer

Thuiszorgwinkel Meppel

  Petra Jalving     15/12/2017     Reacties (0)

Bent u op zoek naar hulpmiddelen in Meppel, Staphorst, de Wijk, Ruinerwold en omgeving dan bent u bij Heeroma Zorgwinkel meppel aan het juiste adres. In onze kleine thuiszorgwinkel kunt u terecht voor gratis uitleen, aanschaf van een scootmobiel, onderhoud of reparatie van een scootmobiel. Ook de aanschaf van een sta-opstoel, rolstoel, rollator of andere kleine hulpmiddelen is bij ons mogelijk. Bij Heeroma Zorgwinkel krijgt u altijd deskundig en eerlijk advies over welk hulpmiddel voor u het beste geschikt zou zijn. Uw probleem is onze zorg! Laat ons met u meedenken.

Lees meer

Wat is een sta-opstoel?

  Petra Jalving     15/12/2017     Reacties (0)

Wat is een sta-opstoel? en wat is het verschil in aantal motoren? Een sta-opstoel is een electrische fauteuil, die schuin omhoog kan, zodat de gebruiker geen kracht hoeft te zetten bij het opstaan. De stoel brengt de gebruiker bijna in staande positie en als men de stoel in deze positie laat staan, dan kan de gebruiker ook weer moeiteloos en veilig gaan zitten. Bovendien kan het voetengedeelte worden uitgeklapt, zodat de benen kunnen uitrusten. Dit is fijn bij onrustige benen, vermoeide benen, verstoorde bloedsomloop enz. Ook de rug kan automatisch naar achteren, zodat slapen ind e stoel ook mogelijk wordt. bij een 1-motorige stoel kunnen de rugleuning en de voetengedeelte niet onafhankelijk van elkaar worden bediend. De 2-motorige stoelen kunnen de rug en het voetengedeelte apart van elkaar bedienen De 3-motorige stoelen hebben een "wiegfunctie', waarbij de zithoek van het zitvlak kan wijzigen, zodat de gebruiker het zwaartepunt op het zitvlak kan wijzigen. dit is prettig indien men langer zit. Laat u adviseren door de specialist en desgewenst geven we ook kleuradvies! bovendien zijn onze stoelen ook te combineren met gewone vast fauteuils en seniorenbanken voor een compleet interieur.

Lees meer

Gratis levering vanaf € 50,00 - Afhalen mogelijk - Veilig winkelen - 14 dagen bedenktijd -

 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.