Winkelwagen Geen producten
Nieuwe openingstijden en aanpassing bezetting Emmen en Meppel

  Petra Jalving     07-09-2019  

Vanaf nu is Heeroma Zorgwinkel gesloten op de maandag, zowel in Emmen als in Meppel. De winkel in Meppel is nu geopend op de dinsdag, de donderdag en de zaterdag van 10.00 - 17.00 uur en op afspraak buiten de openingstijden. De winkel wordt bemenst door Petra Jalving-Heeroma. U kunt bij haar terecht voor informatie, advies en voorlichting over alle producten. Ook voor lichte reparaties aan rollator of scootmobiel kunt u bij haar terecht.  De winkel In Emmen is geopend op de dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur en op de zaterdag van 9.00 - 17.00 uur. Geert Heeroma bemenst de winkel in Emmen en voert alle reparaties en onderhoud uit op de woensdag en de vrijdag. De lichte reparaties kunnen vaak ook wel tussendoor uitgevoerd worden. Op woensdag en vrijdag is Petra Jalving ook aanwezig in Emmen.  

Lees meer

Nieuwe openingstijden locatie Emmen

  05-02-2018  

Nieuwe openingstijden locatie Emmen Vanaf 5 februari .a.s. zijn wij in Emmen ook geopend op de maandag om u nog beter van dienst te kunnen zijn.wij zijn dan geopend van 9.00 - 18.00 uur binnekort zullen wij alle medewerkers aan u voorstellen via onze Facebookpagina. Houdt deze in de gaten voor meer nieuws.

Lees meer

Nieuwe collectie sta-opstoelen en fauteuils in Emmen

  07-10-2017  

Na een kleine metamorfose van onze showroom hebben wij al een groot gedeelte van de nieuwste sta-opfauteuils mogen nemen. Hierdoor kunnen wij een grotere keuze stoelen aanbieden. wij hebben al nieuwe stoelen met een lift vanaf € 750,00, meteen mee te nemen of gratis thuis laten bezorgen.

Lees meer

Nu ook uitleenpunt voor hulpmiddelen.

  01-03-2017  

Heeft u tijdelijk een (gratis) hulpmiddel nodig, na een operatie, ongeluk, door ziekte, dan kunt u in veel gevallen gratis artikelen lenen, zoals bv een rolstoel, een infuuspaal, een transferplank, een dekenboog, een toilet- of douchestoel. Wij hebben hiervoor een unieke samenwerking met Joerns Healtcare, die samenwerkt met de meeste zorgverzekeraars. U kunt de artikelen zelf bij ons afhalen (gratis parkeren voor de deur) of laten bezorgen. Informeer naar de voorwaarden en de mogelijkheden. Tel. 0591-645510 of info@heeromazorgwinkel.nl Dit maakt heeroma Zorgwinkel tot een volwaardige thuiszorgwinkel!

Lees meer

Introductie elektrische rolstoel Zinger

  12-01-2016  

Een ware revolutie op het gebied van de elektrische rolstoel; de Zinger! Nu te koop bij Heeroma Zorgwinkel Emmen. Deze lichtgewicht rolstoel weegt slechts 17kg en is in 1 handeling op te vouwen en uit te klappen. Dat maakt deze elektrische rolstoel heel geschikt om mee te nemen in auto, bus, trein of vliegtuig. Ook binnenshuis zeer handig door zijn kleine draaicirkel is deze elektrische rolstoel zeer wendbaar in kleine ruimtes. Door  dat de bediening aan de zijkant van de rolstoel is bevestigd kunt u met de rolstoel onder de tafel rijden. De rolstoel heeft drie standen en kan een snelheid van 9 km/u bereiken. Met de actieradius van 13 km komt u een heel eind. Kortom laat u verrassen door een vrijblijvende proefrit te maken in onze showroom of bel voor afspraak bij u thuis.              ...

Lees meer

Naamswijziging

  01-01-2016  

Vanaf 1.01.2016 krijgen wij een nieuwe naam, omdat de naam Scootmobiel enzo, niet duidelijk maakt dat wij een uitgebreid assortiment hebben in allerlei zorproducten. De nieuwe naam luidt: 'Heeroma Zorgwinkel' Hier past een nieuwe website bij met een uitgebreide professionele webshop, waar meer producten te vinden zullen zijn en die gebruiksvriendelijker in het gebruik zal zijn. Door uitbreiding van het team kan deze webwinkel ook up-to date blijven. Wij nodigen u uit een kijkje te nemen bij:  www.heeromazorgwinkel.nl . Beetje bij beetje zullen hier meer producten op komen te staan. Binnenkort zal deze website doorgeleid worden naar Heeroma Zorgwinkel.

Lees meer

Gratis levering vanaf € 50,00 - Afhalen mogelijk - Veilig winkelen - 14 dagen bedenktijd -

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.