Neem je leven in eigen hand met een scootmobiel Hoe fijn is het om zelfstandig de deur uit te kunnen gaan als je beperkt bent in je bewegingsvrijheid! Wij van Heeroma Zorgwinkel, merken dat het voor veel mensen een enorme drempel is om een scootmobiel te gaan aanschaffen. Daarom is het van belang dat je goede begeleiding krijgt in het uitzoeken van een scootmobiel.

Wij vragen eerst wat je zelf wil, welke afstanden je rijdt, waar de scootmobiel kan worden gestald. Ook je lengte en medische informatie doen er toe, om te komen tot een goed advies voor de beste scootmobiel. De ene scootmobiel is de andere niet en wat voor de een geschikt is, is ongeschikt voor de ander. Een proefritje, onder begeleiding, helpt vaak om over de angst of weerzin heen te komen. Vaak begint dan het besef dat vrijheid om te gaan en staan weer binnen het bereik ligt. Hoe fijn om niet te hoeven vragen of iemand iets voor je wil ophalen of met je mee wilt gaan omdat je niet meer zelf de deur uit kunt.

Er bestaan veel merken scootmobielen, veel soorten scootmobielen, welke scootmobiel is dan het meest geschikt voor mij? Hoeveel actieradius moet de scootmobiel hebben, hoe bedien ik de scootmobiel, is het moeilijk om een scootmobiel te rijden? moet je een rijbewijs hebben voor het besturen van een scootmobiel? Is een drie-wiel scootmobiel onveiliger dan een vier-wiel of 5-wiel scootmobiel? Wij nemen de tijd om je over de drempel heen te helpen, om al je vragen over een scootmobiel te beantwoorden.
Heeroma Zorgwinkel werkt met vele merken scootmobielen, zowel nieuwe als gebruikte scootmobielen, zoals bijvoorbeeld: Handicare, Sunrise, Afikim, Vermeiren, Kymco, Pride, Freerider. Denk daarbij aan modellen als de Trophy, De S700, De Breeze C en de Breeze S, De Maxer, de Lion, Carpo, Carpo Ltd, Gogo, Vivo, Mini LS en nog veel meer.

Neem contact met ons op voor meer informatie
      09-08-2020 17:25     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies